El CE Mediterrani guanya per 13 a 9 el CN Catalunya en la jornada 13 de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Les locals han sigut superiors, tot i que no han aconseguit marxar en el marcador en tot el partit excepte en el tram final en què les visitants han afluixat i l’avantatge ha augmentat.

Un Mediterrani millor en els primers compassos

El CE Mediterrani ha arrencat el partit amb molta força. Quan feia tres minuts del començament del partit, ja guanyaven per 3 a 0. Tot i així, el CN Catalunya ha anotat dos gols abans d’acabar el primer període. En el segon període, les noies del Mediterrani han demostrat superioritat i han marxat a la mitja part amb avantatge, 6 a 3.

El CN Catalunya no ha pogut remuntar

El tercer període ha continuat amb la superioritat del Mediterrani, però sense superar la diferència de tres gols. Es notava a l’ambient que els dos equips tenien l’esperança de guanyar el partit. En l’últim període s’ha acabat de veure quin dels dos equips tenia més resistència. El Mediterrani ha aconseguit posar-se cinc gols per sobre i el partit ha acabat finalment 13 a 9.