El CE Mediterrani ha guanyat al CN Rubí per 12 a 9, en la jornada 13 de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Els locals han estat superiors, però els rubinencs han lluitat de valent per intentar aconseguir la primera victòria de la temporada. Amb aquest resultat, el CN Rubí continua sense guanyar i acumula 13 derrotes a la cua de la classificació. El Medi, per la seva banda, afrontarà la setmana de la disputa de la Copa del Rei situat a la meitat de la taula, en sisena posició amb 19 punts.

El Mediterrani marca en la primera possessió

El partit ha començat amb el Mediterrani, el clar favorit, marcant en la seva primera possessió. El primer període ha estat dominat pels locals. En el segon, semblava més igualat en molts moments. El Rubí ha aprofitat les oportunitats que ha tingut i ha aconseguit rebaixar la diferència per marxar al descans amb un marcador de 7 a 4 desfavorable.

Emoció fins al final

La segona part ha començat amb un Mediterrani adormit i un Rubí que ha anat de menys a més. De fet, per un moment s’ha posat a només un gol de diferència en el tercer període, però en els últims cinc minuts del partit, el Mediterrani l’ha acabat tancant amb el 12 a 9 final.