El Girona B s’ha imposat al Vilassar de Mar i referma la seva condició de líder invicte amb quatre victòries en quatre partits. El filial gironí s’està mostrant intractable i és un dels equips candidats a pujar directament a la Segona RFEF. Els gironins han guanyat per 2 a 1 amb gols d’Arnau i Dawda.

El Girona B, superior

El Girona B s’ha mostrat superior al Vilassar; Arnau ha fet l’1 a 0 favorable als gironins al minut 3 de partit. Tot i això, Pime ha fet el gol de l’empat amb una rematada de cap al minut 31. A la represa, el Girona B ha fet el 2 a 1 de penal mitjançant Dawda. El Vilassar de Mar s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Pep Mateu en el minut 70, el que ha posat les coses més difícils per als visitants. De fet, els gironins han tingut més ocasions com per ampliar el marcador.