@RCDEspanyol

L’Espanyol manté el seu idil·li a Castàlia. Els blanc-i-blaus han seguit amb la tradició i han sumat un triomf important davant el Castelló (1-3) que els permet dormir líders de la Segona Divisió, en espera del partit entre el Fuenlabrada i el Mallorca d’aquest dilluns. Tot i començar perdent, els de Vicente Moreno han aconseguit remuntar en un partit complet i convincent.

Reacció blanc-i-blava

Tres victòries en tres partits a Segona Divisió a Castàlia. Però l’Espanyol no només ha ampliat el seu registre al camp del Castelló sinó que ha refermat les bones sensacions que va deixar davant el Logronyès. Tot i això, el partit no ha començat de la millor manera per a l’Espanyol. Al minut 11, una errada defensiva de Leandro Cabrera, ha acabat amb un penal en contra comès per David López. Marc Mateu no ha perdonat des dels onze metres i ha fet creure al conjunt local. Un gol especial ja que ha estat el primer que el Castelló ha marcat a l’Espanyol a Segona Divisió.

Els de Vicente Moreno han reaccionat i s’han fet amb el domini de la pilota. Si més no, no han estat encertats en els últims metres. En un exercici de paciència de l’Espanyol, ha arribat el gol de l’empat. Al minut 31, David López ha redimit l’acció desafortunada de la primera meitat amb una diana que ha esperonat l’equip. Tot seguit, al minut 34, el Castelló ha rebut un nou cop en forma d’expulsió. Iago Indias, format al planter blanc-i-blau, ha vist la segona targeta groga. Abans del descans, un Espanyol, que ha anat per feina, ha capgirat el marcador amb el segon gol. Nico Melamed, amb un toc subtil, ha assistit Sergi Darder que ha afusellat a boca de canó.

Torna RDT i Darder sentencia

A la represa, la bona notícia ha estat el retorn de Raúl de Tomás. El davanter blanc-i-blau, recuperat de les molèsties, ha sortit molt endollat i de les seves botes han nascut dues ocasions gairebé consecutives. Però qui ha tornat a veure porteria ha estat Sergi Darder. Al minut 49, el migcampista, arribant de segona línia, ha marcat el 1 a 3 que ha deixat molt tocat el Castelló. El conjunt local, totalment enfonsat en la seva pròpia àrea, ha aguantat les arribades constans dels de Vicente Moreno. De fet, el Castelló ha rebut el quart gol en un xut de Fran Mérida que toca prèviament en Sergi Darder, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.