Carlos Ortega

El FC Barcelona ha fet oficial que Antonio Carlos Ortega és el nou entrenador del Barça d’handbol. L’exjugador del “dream” signa contracte amb el Barça per a les tres properes temporades, o sigui, fins al 2024. Ortega, que agafa el relleu de Xavi Pascual a la banqueta blaugrana, va ser jugador del club durant 11 temporades (1994-2005).

Un tècnic amb experiència

El tècnic malagueny arriba procedent del Hannover-Burgdorf alemany, on era entrenador des del 2017. Un cop es va retirar com a jugador va iniciar la seva etapa com a entrenador a l’Antequera, després va marxar a Hongria per agafar les regnes del Veszprém. Tot seguit va marxar al Japó per ser-ne seleccionador durant un any (2016-17), etapa que va compaginar sent el tècnic del Kolding danès. Des del 2017 és l’entrenador del Hannover-Burgdorf.

Ortega va ser membre del “dream team” del Barça d’handbol entrenat per Valero Rivera. Durant aquella etapa va guanyar sis Copes d’Europa, cinc Supercopes d’Europa, una Recopa, una Copa EHF, sis Lligues Asobal i quatre Copes del Rei, entre altres títols.