Guineueta
Foto: @eeguineueta

Caixa o faixa. Ja no hi ha marge d’error. El Guineueta s’ho juga tot a un sol partit davant el Tona. Els de Nou Barris han de remuntar el 2 a 0 del partit d’anada al camp dels osonencs si volen aconseguir l’ascens a Tercera. El partit, que serà diumenge 27 de juny, a les 19 h, es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web. La retransmissió la produeix i realitza la Xarxa Audiovisual Local a través de la XALA, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming.

La Guine creu en la remuntada

Els de Luis Gallego afronten el partit amb la màxima il·lusió i ganes i conscients que, tot i que serà difícil, és possible remuntar i, per tant, pujar a Tercera. Això sí, haurà de ser un partit gairebé perfecte. Els de Nou Barris necessiten dos gols i mantenir la porteria a 0 per enviar el matx a la pròrroga. Si volen solucionar el partit en 90 minuts necessiten mínim tres gols i intentar no encaixar-ne cap.

La Guine, per tant, ha d’afinar la punteria. Les jugades d’estratègia poden tornar a ser decisives per decantar la balança. L’efectivitat ha de ser alta i la concentració, solidesa i treball defensiu, també.

El que no faltarà al CEM la Guineueta serà el suport de l’afició. Una vegada més, el aficionats de la Guine donaran suport a l’equip des del primer minut. El jugador número 12 segur que també serà important en l’intent de remuntada.

El Tona confia en les seves forces

El Tona arriba a Barcelona amb la satisfacció d’haver aconseguit un molt bon resultat en el partit d’anada. Els gols d’Ot i Nil i mantenir la porteria a zero han deixat l’ascens encarrilat, però també són conscients que no hi ha res fet. Un gol de la Guine els complicaria molt el partit.

Els osonencs estan preparats per viure moments complicats i difícils. Saben que el Guineueta ho intentarà tot fins a l’últim moment, però confien en les seves forces i en els dos gols de renda del partit d’anada.