Messi i Griezmann celebren un gol davant l'Osca
@FCBarcelona_cat

Leo Messi està disposat a continuar al Barça les dues pròximes temporades. El periodista Miguel Rico ha publicat al seu Twitter personal que l’argentí ha acceptat l’oferta del club blaugrana.

Messi, un any més i després un altre

Segons el periodista, Messi, que aquests dies es troba disputant la Copa Amèrica amb la seva selecció, ha acceptat l’oferta feta per Joan Laporta i la seva junta directiva.

L’oferta consisteix a renovar el jugador argentí per a una temporada més i l’any vinent tornar a signar. D’aquesta manera, el club evitarà l’augment de la massa salarial i sobrepassar el límit marcat per l’LFP.

L’acord, això sí, és verbal i tot queda pendent que s’acabi signant per les dues parts. La signatura s’hauria de fer abans del 30 de juny, data en què acabarà el contracte que té Leo Messi amb el FC Barcelona.

Qui també s’ha referit a la continuïtat de Leo Messi amb el Barça ha estat Ferran Soriano. El CEO del City Football Group (empresa que gestiona la Premier League) ha afirmat que “crec que Lionel Messi es quedarà a Barcelona. És casa seva”.