Les botes de futbol són una de les eines més importants d’un futbolista a l’hora de jugar un partit. En el derbi entre l’Europa i el Sants al Nou Sardenya hem trobat una història molt curiosa durant el matx. El gracienc Adrian Guillén se les ha volgut canviar, però no ho ha tingut gens fàcil.

Les botes blaves són les bones

El derbi ha començat amb molta gent donant ordres. Els tècnics, Vilajoana i Lossio, des de les banquetes, i els porters, Marc Priego i Oriol Antonell, des de les porteries. Quan es juga a futbol cal tenir tot el material en la millor condició possible. Quan tens problemes amb les botes només tens una solució: canviar-les. És el que li ha passat a l’escapulat Adrian Guillén amb les botes de color negre amb què ha saltat al camp.

botes

El fisioterapeuta de l’equip gracienc, Beñat Amestoy, li ha apropat a la banda les botes de recanvi, unes de blaves. Guillén volia fer el canvi de calçat, però no trobava el moment per fer-lo. Finalment, Amestoy li ha deixat el parell de botes al ciment de la banda dreta de l’atac de l’Europa. Han anat passant els minuts i no hi havia manera de poder agafar-les. Poc abans del descans, en l’afegit, l’Adrian les ha agafat, però només n’ha pogut canviar una. Descans i li ha tocat recollir les que ha deixat a la banda.

botes

Guillén ha tingut 15 minuts de la mitja part per fer el canvi i sortir a la segona amb les botes blaves. Això sí, unes botes que només ha pogut fer servir durant 12 minuts de la segona part ja que ha estat substituït per Alfons Serra. El derbi ha donat el tres punts a l’Europa i Adrian Guillen ho ha celebrat amb les botes blaves.