barça

El Barça ha perdut per 2 a 0 el clàssic. Després d’una primera part en la qual els blaugrana han tingut ocasions per marcar, a la segona han arribat els gols del Madrid.

El Barça perdona

Primera part molt intensa. Tant el Barça com el Madrid pressionaven la sortida de la pilota del rival esperant robar-la i així agafar la defensa desprevinguda i mal organitzada. Tot i això, la primera ocasió clara ha trigat a arribar. Ha estat al minut 20, quan Griezmann ha xutat per sobre del travesser. El Madrid ha buscat la rapidesa i la velocitat per arribar a la porteria de Ter Stegen; en canvi, el Barça, sempre que ha pogut, ha buscat el control, el domini i la possessió de la pilota. Kroos ha tingut un xut des de la frontal i els blaugrana no han sabut finalitzar un contraatac entre Arturo Vidal, Griezmann i Messi. Els blancs han fet mal atacant l’esquena dels laterals Semedo i Jordi Alba, i les centrades generaven perill. Una de les ocasions més clares l’ha tingut Arthur en una sortida ràpida, però el brasiler no ha pogut superar Courtois, que ha rebutjat a córner. El Barça ha disposat de més ocasions en els últims minuts de la primera part, però la falta d’encert no li ha permès marcar. A la mitja part, 0 a 0.

El Madrid encerta de cara a porteria

La segona part ha començat amb un ritme més baix. La gran ocasió l’ha tingut el Madrid. A un gran xut d’Isco hi ha respost de manera fantàstica Ter Stegen. El Madrid ha crescut i ha dominat i Isco l’ha tornat a tenir, però Piqué ha salvat sobre la línia de gol. El Barça no podia sortir des del darrere i Benzema ha xutat per sobre del travesser. Els blaugrana han patit de valent en aquests minuts. Al minut 69 Braithwaite ha entrat al camp per Arturo Vidal i en la primera pilota que ha tocat ha estat a punt de marcar, però ha salvat Courtois. I en la jugada següent ha arribat el gol del Madrid. Vinicius ha guanyat l’esquena de la defensa blaugrana i la seva centrada l’ha desviat Piqué fent l’1 a 0. El Madrid amb el gol s’ha sentit més fort i el Barça no ha pogut igualar la intensitat física dels blancs; a més, els de Setién han perdut diverses pilotes en la construcció de la jugada. En temps de descompte Mariano, que tot just acabava d’entrar al camp, ha fet el definitiu 2 a 0.