LaportaFont

Víctor Font i Joan Laporta, dos dels candidats a la presidència del Barça, han reconegut que el club està treballant per realitzar les eleccions el dia 7 de març. Ambdós candidats s’han reunit aquesta tarda amb la Comissió Gestora juntament amb Toni Freixa, l’altre candidat. Tots dos coincideixen a afirmar que el Procicat preveu que per aquesta data baixarà la corba de contagis de la covid-19. A més, Font i Laporta han explicat que el club intentarà ampliar els punts de votació i que es voti per correu. Tots dos candidats han assegurat que Eric García, jugador del Manchester City, no fitxarà pel Barça aquest hivern.

Laporta: “El club no pot esperar més”

Joan Laporta ha expressat la seva preocupació per l’ajornament de les eleccions: “El Barça no pot esperar més sense una junta directiva ni un president. És lamentable que qui surti més perjudicat sigui el club”. El candidat explica que “podríem haver forçat un pols amb la Generalitat per tenir excepcions de mobilitat, però tenim poc temps”. Tot i així, afirma que “acatem la decisió del club i continuarem treballant per a quan es pugui votar”.

El candidat d’Estimem el Barça ha aclarit dos punts importants. Primer de tot, assegura que “hi ha un informe jurídic que explica que el procés electoral s’atura des d’on està i no torna al principi”. A més, assegura que no es mostra preocupat pel fet de no poder aclarir el futur de Messi: “Ell es vol quedar si li ofereixen les condicions necessàries”.