Els equips de la Cultural Deportiva Carmel ja poden tornar a entrenar i disputar els partits de Lliga al seu camp després de sis mesos d’obres, que han servit per renovar el centre esportiu, situat sobre la carretera del Carmel. S’ha substituït tota la gespa artificial, que datava del 2007, i que mostrava moltes irregularitats a causa de les filtracions d’aigua que patia el subsol. També s’han fet millores als vestidors i a les grades i s’han instal·lat plaques solars i nova ventilació mecànica.

El president del CD Carmel, Dani Rosillo, explica que “s’han fet aquests treballs per evitar que en el futur tornem a tenir problemes de filtracions d’aigua i humitats. A més, hem posat marquesina a la grada per donar ombra als espectadors”.

S’ha fet una inversió molt important”
Dani Rosillo, president del CD Carmel

Reforma finançada a través del Pla de barris

La reforma ha permès ampliar la llargada del camp en gairebé tres metres i s’han pintat de nou les línies de joc per marcar els dos camps de futbol 7 i el de futbol americà que utilitza el Barcelona Pagesos. Actualment, el CD Carmel compta amb una desena d’equips, que van des de l’amateur que juga a Tercera Catalana fins a juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i escola per als més petits. Des de l’entitat esportiva esperen que la reforma serveixi per donar un impuls al club i poder seguir formant jugadors de base.

El projecte de renovació del camp ha estat finançat a través del Pla de barris i gràcies al retorn de la taxa turística que s’aplica a les entrades del Parc Güell. Els cost ha estat d’un milió dos-cents mil euros. Ara quedarà pendent la reforma del camp de futbol 7, situat al nivell inferior de la instal·lació.