Pep Guardiola ja és a Barcelona després d’acabar la temporada amb el Manchester City, amb qui ha guanyat la Premier League. El tècnic català ha aprofitat per anar a un concert de Mishima, on ha passat desapercebut fins que el seu amic, David Carabén, l’ha citat sobre l’escenari.

L’únic del concert “amb quatre Premiers”

El concert de Mishima era per presentar l’últim disc, ‘L’aigua clara’, en el marc del festival Cruïlla XXS al Poble Espanyol. Va ser al final de l’espectacle que David Carabén va començar a presentar els components de la banda que l’acompanyava. Després de citar-ne l’última, “Núria Maynou, al violoncel“, va dir “hi ha algú entre vosaltres, tots som iguals aquí, però n’hi ha un que ha guanyat les últimes quatre Premiers. Un aplaudiment, si us plau, per a Pep Guardiola”. Va ser llavors que el públic es va girar cap a la zona on era l’exentrenador blaugrana per ovacionar-lo i cridar-ne el nom. Guardiola va aplaudir, i després, més efusiu, va alçar els braços per celebrar-ho.

La relació entre David Carabén i Pep Guardiola ve de lluny. De fet, el pare del cantant, Armand Carabén, va ser gerent del Barça durant tres temporades als anys 70, i és considerat l’artífex de l’arribada de Johan Cruyff al club blaugrana. A més, des del mes d’abril, David Carabén és el comissionat del 125è aniversari del FC Barcelona.

El 2017 el cantant va dirigir i presentar el programa “Nit a la Terra” a betevé.