Sorpresa al Palau Blaugrana. El Barça ha caigut en el primer partit de les semifinals de l’OK Lliga per 3 a 5 i també ha perdut el factor pista que tenia com a campió de la fase regular de l’OK Lliga. De fet, el Barça ha perdut el segon partit de la temporada a la Lliga després d’haver-ho fet contra el Liceo. Els blaugrana hauran de buscar la victòria, dilluns a les 21.05 h també al Palau, per mirar d’optar a jugar per aconseguir el títol de lliga.

Patiment dels blaugrana al primer període

Joao Rodrigues ha fet el primer gol al minut sis de partit. A la jugada següent, el Reus ha empatat el partit, el qual ha començat molt igualat. Al minut nou de partit, Marc Julià ha convertit un penal, i ha posat per davant l’equip visitant a l’electrònic. Gràcies a una bona jugada d’atac dels blaugrana, Sergi Llorca ha fet el segon pel Barça i ha tornat a implicar de ple el seu equip al partit. Helder Nunes ha fet el tercer de penal. Després dels minuts ferms dels locals, el Reus ha tornat a empatar el xoc. Abans de finalitzar el primer període, l’equip d’Edu Castro ha tingut ocasions per desfer l’empat, com un penal que s’ha repetit per mala col·locació de Martí Zapater. D’altra banda, Julià ha fet el quart pel Reus en un gran contraatac en l’última jugada de la primera meitat quan només faltaven nou dècimes per acabar.

Segona part desaprofitada i derrota al Palau

El Reus ha fet el cinquè al minut set del segon període i ha augmentat la diferència a dos gols per damunt el Barça. La segona part ha estat més estàtica i tancada. Zapater ha tornat a ser determinant en aquesta segona meitat i ha aturat tot el que els jugadors blaugrana intentaven. El porter del Reus ha estat l’autèntic protagonista del matx i el millor d’un partit que ha acabat amb sorpresa. Finalment, el Barça no ha fet cap gol i ha perdut el partit per 3 a 5.