El Barcelona ha empatat a 10 davant el Zuglo en la segona jornada de la fase de grups de l’Euro Cup. Els cenebistes han dominat bona part del partit, però els hongaresos han reaccionat en el tram final i han aconseguit igualar l’enfrontament. És el segon empat dels barcelonins en dues jornades i es jugaran la classificació pels vuitens de final aquest diumenge davant el Panionios grec.

Mínim avantatge al descans

El matx s’ha iniciat amb tots dos equips a l‘expectativa. El Barcelona s’ha avançat amb un gol de Pol Goma. El Zoglu ha reaccionat amb rapidesa i Meszaros ha empatat. El primer quart ha acabat 1-1. Al segon període, els cenebistes s’han col·locat per davant en diverses ocasions. Els hongaresos, però, han aconseguit igualar el matx en tot moment. Un nou gol de Pol Goma, al darrer segon, ha donat l’avantatge al descans al club barceloní per 5 a 4.

Igualtat final

El tercer quart ha tingut un nom propi: Pere Estrany. El jugador barceloní ha fet dos gols i ha col·locat al Barcelona per davant en el marcador, 7 a 5. Semblava que els de Víctor González es podien endur el partit, però els hongaresos han reaccionat i han empatat a vuit. En l’últim quart ha seguit la igualtat. Els dos equips han disposat d’una última oportunitat per fer-se amb el triomf, però cap dels dos ha aconseguit marcar. Al final, empat a 10 i el Barcelona haurà de guanyar el Panionios grec per continuar endavant a l’Euro Cup.