El Barça femení segueix sent una piconadora a la Lliga espanyola. Les de Lluís Cortés no tenen pietat de les seves rivals i l’última víctima ha estat el Santa Teresa. Les de Badajoz, que acaben de tornar a Primera Divisió aquest curs, van patir en carn pròpia el que és jugar contra el millor equip de la Lliga. Poc ha trigat el Barça a demostrar-ho. Als dos minuts de partit, Jennifer Hermoso ha avançat les locals amb una rematada des de l’àrea petita.

Hat-trick de Lieke Martens

Lieke Martens ha precedit el gol matiner d’Hermoso amb un hat-trick en 15 minuts. El primer ha arribat al minut 11, quan la neerlandesa s’ha anticipat a la defensa del Santa Teresa per sorprendre Raquel Poza. Quatre minuts després, la davantera repetia amb un remat amb la cama esquerra i ha posat el 3-0 ja al primer quart d’hora de matx. El tercer gol en el seu compte particular ha estat al miunt 26. Una centrada enverinada de Lieke ha acabat al fons de la xarxa de la porteria del Santa Teresa.

Una Jennifer de rècord

Jennifer Hermoso ha volgut sumar-se a la festa de gols de la neerlandesa amb un pòquer. Tres minuts després de l’últim gol de Lieke, i després d’una gran jugada de Mariona, la davantera ha acompanyat la pilota a dos metres de la porteria per fer el 5-0. Poc després ha arribat el sisè amb una vaselina des de la frontal, impossible d’aturar per Poza. Amb aquesta diana, Hermoso en sumava 124 i ha superat així el rècord de Sonia Bermúdez com a màxima golejadora històrica del FC Barcelona. No suficient amb un hat-trick, la madrienya ha anotat el seu quart gol.

Abans d’acabar la primera part, ja al temps de descompte, Mariona Caldentey ha anotat el 8-0 amb una altra rematada de cap. Les blaugrana desfilaven cap al túnel de vestidors després dels primers 45 minuts amb un avantatge de vuit gols al marcador.

Retorn d’Andrea Falcón

Amb els deures fets i amb nota, el Barça ha sortit amb una marxa menys a la segona meitat. Hermoso, que s’havia quedat amb gana després de marcar quatre gols a la primera part, ha enviat una pilota al minut 53. La portera visitant, tot i haver encaixat vuit gols, ha evitat que la golejada fos encara més històrica i ha salvat algunes de les ocasions blaugranes. Al minut 61 ha arribat la notícia del partit. En un triple canvi del Barça, Andrea Falcón ha tornat a jugar 12 mesos després de lesionar-se en el derbi contra l’Espanyol.

Al minut 81 el Barça ha marcat el 9-0 definitiu de les botes d’Oshoala, qui ha entrat al terreny de joc després del descans. Amb aquest marcador, el quadre blaugrana tanca una altra golejada en Lliga, la més gran fins al moment, i preparen el seu retorn a la Champions.