Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha guanyat el Sevilla per 6 a 1 en el partit de tornada de la Copa del Rei i ha aconseguit superar l’eliminatòria dels quarts de final. Ernesto Valverde no ha volgut jugar-se la i ha tret al camp un 11 titular de màxima qualitat amb Suárez, Coutinho i Messi al davant, Rakitic, Arthur i Busquets al mig del camp, una defensa amb Jordi Alba, Lenglet, Piqué i Sergi Roberto i, a la porteria, Cillessen.

El Barcelona ha sortit intens a la gespa

Els d’Ernesto Valverde han sortit amb intensitat i pressió i al minut 6 ja han tingut la primera arribada a la porteria de Juan Soriano. Pel que fa al Sevilla, li ha costat sortir de la pressió blaugrana i han estat poques les ocasions en què han pogut arribar a l’àrea de Cillessen. Al minut 11, una jugada dins l’àrea entre Coutinho i Messi ha acabat amb penal de Promes sobre Messi. Coutinho ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar el primer gol blaugrana. El Barcelona ha seguit ofegant el Sevilla i les ocasions i arribades de l’equip de Valverde han estat constants. Però el Sevilla ha reaccionat amb una jugada molt bona que Cillessen ha enviat al pal, la jugada ha seguit i en la següent creació de joc l’àrbitre ha assenyalat penal de Piqué sobre Roque Mesa. Banega ha xutat i Cillessen ha rebutjat la pilota i ha salvat el primer gol del Sevilla.

Barcelona

A la mitja hora de joc, el Barça ha fet el segon gol. Arthur ha fet una passada en profunditat per Rakitic, que, amb la punta de la bota, ha superat Soriano. El croat no ha celebrat el gol i el Barça, en 30 minuts, ha igualat l’eliminatòria. Abans del descans Piqué ha estat molt a prop del gol en rematar de cap un corner. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona, el Barça sentencia l’eliminatòria

El segon temps ha començat amb un Sevilla que ha creat més perill que a la primera part. Però el Barça és el Barça, i una centrada de Suárez ha estat rematada de cap per Coutinho, que ha fet el tercer al minut 53. I, un minut més tard, Sergi Roberto ha fet el quart. Messi ha fet l’assistència i el de Reus ha marcat amb un bon xut. Domini total del conjunt blaugrana. Al minut 62, Andre Silva ha rematat fora una centrada de Sarabia. I finalment ha arribat el gol del Sevilla, amb un xut d’Arana que ha superat a Cillessen. Els andalusos s’han situat a un gol de les semifinals. El Barça ha pogut fer el cinquè, Luis Suárez ha rebut una pilota sol i ha fet la passada a Messi, però el xut de l’argentí ha estat rebutjat per Soriano amb el peu. Els minuts han anat passant i els de Valverde han començat a patir, ja que un gol culer donava tranquil·litat però un gol del Sevilla eliminava el Barça. Sergi Roberto ha pogut marcar amb una pilota picada per sobre de Soriano però l’esfèrica a marxat per sobre del travesser. I la maneta ha arribat al minut 89 amb un gol de Luis Suárez, que ha rematat una centrada de Jordi Alba. Faltava el gol de Messi i l’argentí ha rematat dins l’àrea per superar Soriano. Al final, 6 a 1 favorable al Barça i classificació per a la semifinal de la Copa del Rei.