Wu Lei ja ha estat presentat oficialment com a nou jugador de l’Espanyol. El davanter xinès s’ha mostrat preparat per donar el salt de la Lliga xinesa a l’espanyola. Ha dit que ”tinc la maduresa per afrontar aquest repte” i creu que “hem puc adaptar a l’estil de joc de l’equip”. Ha explicat que ha vingut a l’Espanyol perquè el club “feia temps que em seguia i em mostrava el seu interés”.

El futbolista ha dit que els davanters “tenim l’obligació de marcar gols” i que la gran diferència entre el futbol asiàtic i l’europeu “és el ritme de joc”. Ha explicat que li agradaria “lluitar per Europa” i que espera que amb el temps i l’esforç pugui “demostrar el nivell que tinc”.

Pendents de si haurà de passar o no pel quiròfan

Respecte a la lesió a l’espatlla esquerre, que es va fer jugant la Copa d’Àsia, ha explicat que aquest dimecres passarà una revisió mèdica més exhaustiva per saber si ha de passar pel quiròfan o no. 

El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pons, ha explicat que Wu Lei ha signat per a dues temporades més una tercera d’opcional. Sobre els números del fitxatge ha dit que no pot donar cap explicació, ja que han signat una clàusula de confidencialitat amb el club xinès del jugador. Ha assegurat que el fitxatge és un pas més en el desenvolupament de l’Espanyol.

Wu Lei, un fitxatge mediàtic

Wu Lei és la primera incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern i s’ha convertit en el primer jugador xinès que fitxa el club blanc-i-blau. Es tracta d’un davanter de 27 anys, que és una de les estrelles més destacades de la Superlliga xinesa. De fet, la temporada 2018 va ser Bota d’Or de la Lliga xinesa i en les cinc temporades anteriors també va ser el màxim golejador de la competició.