Barcelona serà la seu del 10 al 13 de juny del preolímpic de natació artística. La piscina Sant Jordi serà l’escenari d’una competició en la que es veurà bona part de les millors parelles i equips del món. Aquest preolímpic se celebrarà paral·lelament a la Superfinal de les World Series, que ja estaven previstes per a aquestes dates.

Un preolímpic amb 10 places en joc

La sisena edició del Trofeu internacional Ciutat de Barcelona servirà per decidir tres places per equips (en participen set països) i set en duets (hi prenen part 26 parelles) que participaran en els Jocs Olímpics de Tòquio. La competició es disputarà a porta tancada i amb format bombolla per evitar al màxim les conseqüències de la pandèmia de la covid 19. La selecció espanyola ja està classificada per parelles, però buscarà fer-ho també per equips.

Creiem que és el moment òptim per demostrar el treball que hem fet
Judith Requena, segona entrenadora selecció espanyola

La presència d’Ona Carbonell

A banda del passaport olímpic, el gran alicient d’aquest preolímpic serà veure Ona Carbonell competint després del seu retorn a l’aigua. El Palau Sant Jordi també permetre veure dues persones vinculades al món de la natació artística i amb Barcelona. Anna Tarrés, exseleccionadora estatal, és l’entrenadora de Grècia i Andrea Fuentes és la seleccionadora dels Estats Units.