El Barça es juga més de mitja temporada aquest dimecres. Els blaugrana reben la visita de l’Inter al Palau i en joc hi ha l’accés a les semifinals del play-off pel títol de Lliga. Després de la victòria madrilenya en el primer partit de la sèrie al Palau i del triomf dels d’Andreu Plaza en el segon, aquest dimecres a les 20 h arriba el tercer i definitiu enfrontament dels quarts de final. L’equip que guanyi accedirà a les semifinals, el que perdi haurà dit adeu a la temporada i a la possibilitat de jugar la Champions el curs que ve.

El Barça recupera el factor pista

El Barça arriba a aquesta final amb bones sensacions. Per primera vegada aquesta temporada, després de sis enfrontaments, i tot i que va ser els penals, els blaugrana es van imposar a l’Inter. En les altres cinc ocasions, els d’Andreu Plaza havien perdut en quatre i empatat en l’altra.

El Barça intentarà aprofitar el factor Palau. Tot fa pensar que l’afició respondrà i pot ser clau de cara a aconseguir la victòria i així classificar-se per a les semifinals.

L’Inter arriba sense Pinto

L’Inter arriba al Palau amb mal gust de boca. Els madrilenys podrien haver sentenciat els quarts de final a la seva pista, però els penals van caure del cantó blaugrana. A més, no podran comptar amb la participació del seu jugador més desequilibrant. Pinto a causa d’una lesió muscular no podrà jugar aquest tercer i definitiu partit. Una baixa molt important i sensible per a l’equip madrileny.

S’haurà de veure quina influència té en el partit i l’eliminatòria la victòria del Barça en el segon partit d’aquesta sèrie de quarts de final.