CN Barcelona - VK Sabac, tprnada de vuitens de l'Eurocup
@CNBarcelona

El Club Natació Barcelona, tot i guanyar el partit de tornada dels vuitens de final de l’Eurocup davant el Sabac (12 – 11), no ha aconseguit classificar-se per als quarts de final de la competició. Els serbis han fet bo el 13 a 10 aconseguit en el partit d’anada.

El Sabac decideix en el primer quart

El partit no ha començat gens bé per a l’equip de Víctor González. Un parcial d’1 a 3 en el primer quart ha posat el partit molt coll amunt per als mariners. Tot i així, els jugadors del Barcelona han reaccionat en el segon quart i gràcies a un parcial de 4 a 3 han arribat al descans amb un ajustat 5 a 6.

El Natació Barcelona ho intenta sense èxit

Després del descans, el Sabac ha tornat a posar distància en el marcador. Dos gols de Kristijan Sulc, màxim anotador dels serbis, han permès al conjunt de Nemanja Licanin marxar a l’últim quart amb un còmode 8 a 10.

A l’últim quart, i gràcies als gols de Marc Valls, màxim anotador del partit, Pol Gomà, Robert López i Joseph Vavic, el CN Barcelona ha aconseguit capgirar el marcador i guanyar el partit per 12 a 11.