rivals del CN Barcelona

El Club Natació Barcelona ja coneix els rivals amb qui s’haurà d’enfrontar per aconseguir una plaça per a la fase de grups de la Champions League de waterpolo. Els mariners jugaran la fase de classificació a Sicília (Itàlia)

Uns rivals potents i només una plaça en joc

La pandèmia del coronavirus ha obligat a la LEN (la Lliga Europea de Natació), organitzadora de la Champions League, ha fer canvis en el format de la competició. De cara a aquesta temporada, només es diputarà una fase de classificació enlloc de les tres que es disputaven habitualment. En aquesta primera fase és en la que hi participarà el Club Natació Barcelona. Serà la segona temporada consecutiva que els de la Nova Escullera disputen una fase de classificació de la Champions després de fer-ho la temporada passada i quedar-se a només una ronda de classificar-se per a la fase de grups.

El conjunt mariner ha quedat enquadrat el grup A1 i tindrà com a rivals:

  • Ortigia Siracusa (Itàlia)
  • Steaua Bucarest (Romania)
  • Jadran Split (Croàcia)
  • Primorac Kotos (Montenegro)

Aquest grup disputarà el seus partits a Siracusa, a Sicília. Allà també ho faran els equips que han quedat enquadrats en el grup A2: el Szolnok (Hongria), el Mladost Zagreb (Croàcia), el Paix d’Ais (França) i el Ydraikos (Grècia).

D’aquests nou equips només qui acabi primer tindrà plaça per a la fase de grups de la Champions League, en la qual ja està classificat l’Atlètic-Barceloneta. L’altre equip que jugarà aquesta fase sortirà del grup B, que disputaran l’OSC Budapest (Hongria), el Sintez kazan (Rússia), el Radnicki (Sèrbia), el Tourcoing (França), el Vouliagmeni (Grècia), el Brescia (Itàlia), l’Oradea (Romania), l’Enka Istambuel (Turquia) i el Club Natació Terrassa, a Budapest.

La fase de classificació es disputarà de l’11 al 15 de novembre.

La LEN confia a acabar la competició

Els responsables de la Champions League han afirmat en un comunicat que “hem acordat utilitzar un format especial de joc per assegurar-nos que la Lliga de Campions es pugui disputar fins al final. Volem assegurar i protegir la salut de tots els esportistes i, per això, treballarem molt estretament en cooperació amb les federacions i els clubs per assegurar-nos que tots els protocols de seguretat es compleixin”.