El Club Natació Atlètic-Barceloneta accepta amb resignació la decisió de la Lliga Europea de Natació (LEN) de suspendre la Champions League d’aquesta temporada per la crisi de la covid-19. Entrenadors i jugadors consideren que era la millor decisió, tot i que reconeixen que aquest any tenien moltes opcions d’aconseguir el títol europeu.

Una suspensió que perjudica

Amb la Lliga Premaat suspesa i amb l’Atlètic-Barceloneta com a campió, els mariners tenien totes les il·lusions de poder competir a la Champions. L’entrenador, Chus Martín, considera que “és una llàstima ja que el nostre equip anava líder de grup i havíem aconseguit el bitllet directe per a la final a vuit“. Una idea molt semblant a la que té un dels capitans de l’equip, Dani López Pinedo. Per al porter mariner, la suspensió “ens arriba quan estàvem en un gran nivell. Crec que estem entre els tres millors planters d’Europa”.

Malgrat aconseguir el títol de campions de Lliga, per López Pinedo “la suspensió de la Champions suposa que la temporada l’acabem en blanc, encara que ens donin títols perquè nosaltres volem competir. Entenem que, organitzativament, era impossible donar cabuda a la Champions en el calendari de la temporada vinent i seria estrany jugar amb plantilles de diferents temporades.”

Mirada posada en la 2020-2021

Un cop acceptada la decisió, a la piscina de Sant Sebastià ja han posat rumb a la pròxima temporada. Pels jugadors, com Dani, el que més desitgen “és que arribi aquesta nova normalitat que diuen i poder competir, que és el que ens agrada i poder estar el més amunt possible”.

Des de la part tècnica, Chus Martín confia a mantenir la plantilla de cara a la pròxima temporada i reconeix que “des del club s’està treballant molt per mantenir l’equip i intentar-ho la temporada vinent perquè la Copa d’Europa és un gran repte pel club. Per a mi seria una gran notícia poder comptar amb tots els jugadors i tornar a intentar-ho la temporada vinent”.