El CN Barcelona ha perdut en l‘últim partit de la primera fase prèvia davant l’Steaua de Bucarest per 7 a 8 en un partit marcat per el desencert de cara a porteria dels dos equips. Tot i la derrota, els de Toni Esteller han acabat com a primers de grup després de la victòria davant el Pays d’Aix Natation i estaran al sorteig de la propera fase.

Partit molt igualat en tots els aspectes

La defensa dels dos equips ha estat clau durant tot el partit per mantenir-lo igualat fins al final. Els mariners han estat  al davant del marcador durant tot el partit fins a l’últim quart, en què els romanesos s’han avançat al marcador amb el 7-8 final. Els porters també han estat providencials per evitar que qualsevol dels dos equips agafés un avantatge clar al marcador.

Esperant el sorteig de dilluns 

Dilluns es farà el sorteig de la segona fase prèvia de la Champions, en què Toni Esteller ha afirmat “que no té cap preferència perquè mai l’encerta”. Els possibles rivals del CN Barcelona són el Jadran Split de Croàcia, el CN Terrassa, el Team Strasbourg, el Lokomotiv Tiblisi, l’OSC Postdam, el Vouliagmeni, l’A-Hid OSC Budapest i l’AN Brescia. De tots aquests rivals, dos aniran al bombo del CN Barcelona. I de l’Estrella Roja, el VK Sabac, el Dynamo de Moscou i Digi Oradea en sortirà el tercer rival en discòrdia. Després d’aquesta segona fase prèvia hi haurà eliminatòries directes entre els primers classificats.