Més de 3.500 espectadors s’han citat al Palau per veure un autèntic partidàs, que ha començat amb el ritme frenètic esperat. Al minut 5, Bebe ha avançat els murcians contra un Barça una mica imprecís. Dit i fet. Els de Marc Carmona han capgirat el partit en un minut màgic. Ari Santos ha fet l’empat. Tot seguit Igor ha col·locat el 2 a 1 i Sergio Lozano ha aconseguit el tercer. A la represa, Miguelín ha retallat diferències en una errada defensiva, però dos minuts més tard Lin ha fet el quart. La victòria ja era el sac, tot i el gol d’Àlex quan faltaven 25 segons per al final.

4- Barça Alusport: Sedano, Ari, Saad, Lin i Fernandao –cinc inicial-; Lozano, Aicardo, Gabriel, Igor, Torras.

3 – ElPozo: Rafa, Jose Ruiz, Alex, Kike i Miguelin –cinc inicial-; Adri, Bebe, Grello, Paulinho.

Gols: 0-1 Bebe (5’), 1-1 Ari Santos (6’), 2-1 Igor (6’), 3-1 Lozano (7’), 3-2 Miguelín (30′), 4-2 Lin (32′), 4-3 Álex (40′).