Si algun partit es podia perdre en aquesta primera fase fins ahir immaculada era el del CSKA. La victòria còmoda i àmplia a Moscou permetia als de Xavi Pascual un marge de 21 punts en contra per tal de ser primers de grup. Potser de forma inconscient aquest fet va afectar els barcelonistes, que van començar força malament. Els russos van arribar a dominar per 10 punts de diferència, però el Barça Regal va reaccionar amb un parcial de 21 a 1 poc abans d'arribar al descans. Començava un nou partit amb petits avantatges locals, però amb un desenllaç incert, de tal manera que es va arribar dos minuts abans del final amb el partit igualat. Els detalls van decidir l'enfrontament, amb un triple de Teodosic, una mala elecció de llançament blaugrana i l'encert en els tirs lliures del CSKA per a un resultat final de 75 a 78. Primera derrota a la primera fase, però sense transcendència en la classificació.

FCB REGAL, 75 – CSKA MOSCOU, 78

FCB Regal: Jasikevicius, Ingles (6), Mickeal (11), Lorbek (11) i Tomic (12) –cinc inicial-, Sada (2), Huertas (11), Navarro (17), Wallace (3), Rabaseda (2) i Jawai.

CSKA Moscou: Teodosic (13), Micov (3), Weems (12), Kaun (14) i Khryapa (11) –cinc inicial-, Jackson (7), Sokolov, Krstic (15), Christmas (3) i Ponkrashov.

Parcials: 19-24 / 28-17 / 11-14 / 17-23

Àrbitres: Lamonica, Maestre i Latisevs.