El Barça Intersport es mantè com a líder invicte, després de guanyar còmodament el Naturhouse La Rioja al Palau per 35 a 20. Ni la ressaca de la victòria davant l'Atlètic de Madrid de diumenge, ni la visita del tercer classificat van aturar un Barcelona, que ha guanyat tots els partits aquesta temporada. Els protagonistes van ser el porter Saric, amb 18 aturades, un 47% dels llançaments que li van fer. Els jugadors del Naturhouse es van mostrar impotents davant l'efectivitat de Saric. En l'apartat ofensiu cal destacar els gols de Rocas, màxim golejador del partit, amb vuit gols, tres dels quals de penal, Rutenka, amb set i Dani Sarmiento, que en va fer sis. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Intersport "Era un partit una mica estrany, jugant-se a l'hora que es jugava, perquè jugava el futbol, també, i hi havia no gaire gent i això sempre costa i això sempre costa sabem que a nosaltres aquests partits se'ns fan complicats. No ha estat així, crec que l'equip ha sortit molt posat, conscient del què hi havia i saben que els dos punts de Madrid els hem d'aguantar fins al final." Amb aquesta victòria, els de Xavi Pascual continuen amb els tres punts d'avantatge davant el segon classificat de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, que també va guanyar el seu partit contra l'Ademar de Lleó, per un gol, 28 a 29.

35 – FC Barcelona Intersport (18+17): Saric; Rocas (8, 3 p.), Gurbindo (1),  Sorhaindo (-), Viran Morros (3), Noddesbo (2), Juanín (4), -set inicial- Rutenka (7), Sarmiento (6), Montoro (2), Aguirrezabalaga (1), Víctor Tomás (1), Raúl Entrerríos (-) y Ariño (-).

20 – Naturhouse La Rioja (12+8): Jorge Martínez (Aguinagalde, m.47 a 60); Cuartero (-), Paván (3), Fuentes (-), Mindegía (1), Tioumensev (8), Curuvija (4),-set inicial- , Petrus (1), Víctor Hugo (-), Velasco (-), Pedro Rodríguez (1), A. Martínez (1), Tolmos (1), Ramiro (-) y Bozalongo (-)

Marcador cada cinc minuts :5-2, 6-4, 9-7, 12-9, 14-11, 18-12 (descans)

20-13, 23-13, 27-16, 29-18, 33-20 i 35-20 (final)