barça kristianstad
@FCBhandbol

El Barça ha atropellat el Kristianstad suec en el tercer partit de la fase de grups de la Champions d’handbol. L’equip entrenat per Xavi Pascual ha fet una gran segona meitat que li ha permès endur-se els dos punts contra el rival, teòricament, més assequible del grup. Els primers minuts del duel han estat força igualats. A l’equador de la primera meitat, un parcial de 0-6 favorable al Barça ha obert la primera gran escletxa al marcador. L’enfrontament ha arribat al descans amb un parcial de 14-19 favorable als barcelonistes. A la segona meitat, el Barça ha collat el contrari de valent i s’ha exhibit davant el Kristianstad. Els barcelonistes han aconseguit 25 gols en el segon parcial i només n’han encaixat 11. Kevin Möller i Thiagos Petrus han estat clau en el treball defensiu de l’equip.

Dika Mem, millor jugador

El blaugrana Dika Mem s’ha endut l’MVP del matx gràcies als sis gols que ha materialitzat. En l’apartat golejador, Ariño (6), Dolenec (7) i Víctor Tomás (5) han estat els jugadors més destacats.

El Barça rebrà el proper dimarts el Cangas en partit corresponent a la Lliga ASOBAL.