El Barça d’hoquei patins té un altre títol a tocar després de superar el Barcelos per 6 a 2 en les semifinals de la Copa Continental. Els d’Edu Castro han fet un gran partit i no han donat opcions als portuguesos, que han claudicat davant la superioritat blaugrana.

Pablito Álvarez ha encetat el marcador ben d’hora, només s’havien jugat tres minuts quan l’argentí ha aprofitat un contracop per fer el primer. El segon ha anat a càrrec del portuguès Joao Rodrigues després d’una assistència de Pau Bargalló. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

La represa ha començat de forma vertiginosa. Alabart ha ampliat diferències amb una gran diana, però Alvarinho ha tornat a apropar els portuguesos, que no volien rendir-se tan d’hora. Els blaugrana han seguit fent la seva i Bargalló, al minut 37 ha fet el 4 a 1. Un cop dur per al Barcelos, que ha llançat definitivament la tovallola amb els gols de Marc Gual i el segon de Joao Rodrigues. Hugo Costa, a tres minuts per al final ha fet el definitiu 6 a 2.

Els blaugrana es trobaran amb el Porto en la final de la Copa Continental, que es jugarà aquest diumenge a les 18 h. Si el Barça supera els portuguesos aixecarà el seu 120è títol de la secció.