Joel Martínez, davanter centre de 30 anys, afronta la seva sisena temporada al Martinenc. No obstant això, ho ha fet de manera discontínua, ja que ha marxat i tornat diverses vegades al llarg dels darrers anys. És, juntament amb Javi Iglesias, un dels dos únics jugadors que continuen al club respecte a la plantilla del curs passat.

Joel Martínez FC Martinenc 2019

Un equip molt renovat i il·lusionant

Fins al moment, un total de 17 cares noves s’han incorporat aquest any a les files del primer equip del Martinenc, un nombre que, en paraules de Javi Gómez, el seu entrenador, podria fins i tot ampliar-se de cara a l’inici de Lliga, a finals de setembre. En paraules del jugador, aquesta regeneració és sinònim d’optimisme : “La idea del club es generar nova il·lusió amb la gent nova”.

Joel Martínez: “Construir un equip i anar pas a pas”

“El primer repte és fer un grup consolidat i després si som a dalt, molt millor”. El davanter ho té clar i sap que en començar la temporada amb tantes novetats s’inicia pràcticament de zero. Segons ell, el principal repte a hores d’ara és generar bones sensacions i construir un bon equip sense deixar de competir en cap moment. La temporada és molt llarga i si escau, ja hi haurà temps per plantejar fites majors. La propera cita serà el proper dijous 1 d’agost a casa seva, en el debut en el “seu” Torneig d’Històrics, que tindrà lloc entre el proper dilluns 29 de juliol i el diumenge 4 d’agost.