Gol Lewandowski Sevilla

El Barça ha guanyat per 0 a 3 al Sevilla en un partit que ha tingut dues cares ben marcades. Els primers minuts els de Lopetegui han dominat, però l’efectivitat golejadora dels blaugrana ha trencat el partit i els ha permès sumar els tres punts. Tercera victòria consecutiva en Lliga i continuen la persecució del Reial Madrid a la classificació. Ara el Barça suma 10 punts per 12 dels blancs.

Possessió del Sevilla, gols del Barça

El Sevilla ha sortit en tromba i Rakitic ha tingut una ocasió d’or per obrir el marcador al minut 5 i una altra En-Nesyri al minut 18 que ha tret magistralment Ter Stegen. El Barça s’ha defensat com ha pogut però els andalusos han tingut les millors ocasions en un inici de partit boig.

Al minut 21 ha arribat el primer gol. Gavi roba una pilota al mig del camp, Busquets juga ràpid a Dembéle, que creua tot el camp i assisteix a Lewandowski. El polonès pica la pilota per sobre Bono, però un defensa sevillista la treu a la línia. El rebuig el remata Raphinha per fer el seu primer gol com a blaugrana. El gol ha estat una estocada pels de Lopetgui, que han abaixat els braços durant uns minuts, i no han recuperat el ritme frenètic amb el que han començat el partit.

Al minut 35 golàs de Lewandowski, que controla amb el pit i remata al fons de la xarxa una assistència de 40 metres de Koundé, una meravella l’instint de desmarcar-se i la finalització del polonès.

Domini blaugrana amb molts canvis.

La represa no podia començar millor pel Barça, que ha fet el 0 a 3 al minut 50. D’un córner n’ha sortit una centrada de Raphinha amb una rosca letal, l’ha recollida Koundé que ha assistit a Eric Garcia perquè remati a plaer. El defensa però, ha estat substituït per molèsties musculars al cap de cinc minuts. Sergi Roberto ha ocupat el lateral i Koundé el central.

El Barça ha mantingut el control del partit amb un Sevilla abatut. Xavi ha donat entrada a Ferran Torres, De Jong i Jordi Alba i Ansu Fati.

Els blaugrana han dominat i han tingut ocasions, com una claríssima de Lewandowski que hauria pogut eixamplar el marcador. De Jong també ha tingut opcions de marcar. Ter Stegen ha estat protagonista amb grans intervencions i en aturar jugades aïllades del Sevilla, com un xut llunyà d’Acuña. D’aquesta manera els de Lopetegui no han acabat d’entrar mai al partit.