El CE Europa ha guanyat per 0-3 al CF Can Vidalet, en un partit amistós i el penúltim en aquest tram de pretemporada abans que arranqui la Tercera RFEF.

Domini inicial del partit

L’Europa ha començat l’enfrontament amb un caràcter molt ofensiu i amb una pressió molt alta, intentant posar el rival en problemes a partir de la recuperació de la pilota.

El Can Vidalet, que competeix a Primera Catalana, ha sabut aguantar i seguir insistint en sortir de porteria per construir el joc des de darrere. A l’hora de crear perill, però, s’ha quedat a molta distància de la porteria de l’Europa durant tota la primera part, sense aprofundir i amb dificultats en la passada llarga que no arribava als extrems perquè la defensa dels d’Ignasi Senabre ha estat molt atenta en tot moment.

L’Europa, per la seva banda, ha pogut fer mal en molts moments al llarg dels primers 20 minuts, amb ocasions reiterades en què s’ha arribat a ficar-se fins a dins de l’àrea del Can Vidalet. El primer gol ha arribat, finalment, al minut 24, amb el xut d’Adri Gené des de la frontal, després de l’assistència de Sergi Pastells.

Tot i anar guanyant, l’Europa no ha parat d’insistir per buscar més gols i, al minut 37, l’àrbitre ha xiulat un penal comès sobre Nolla quan intentava regatejar dins l’àrea, que Kilian ha transformat en el 0-2 al minut 38.

Tres minuts abans d’arribar al descans, Pastells ha estat a punt de marcar el tercer amb un remat amb què ha intentat redirigir a l’aire una passada de primeres i fer una vaselina que ha acabat xocant contra el pal.

Sentència a la segona meitat

Poc després que comencés la segona part, al minut 53, l’Europa ha fet augmentar encara més la distància al marcador: després d’un retall dins de l’àrea, Kilian ha col·locat un xut perfecte per superar el porter rival i marcar el gol del 0-3.

Al tram final del partit, el Can Vidalet ha tingut més ocasions que durant el primer temps, i ha arribat fins i tot a l’àrea de l’Europa amb el remat de Marc, el més clar del partit per als locals, que s’ha estavellat al pal. Tot i així, l’Europa també s’ha mostrat sòlid a nivell defensiu i no s’han deixat encaixar cap gol.

Amb aquesta victòria, l’Europa és a un sol partit de tancar aquesta pretemporada, que fins ara ha deixat molt bones sensacions de cara a l’inici de la temporada oficial.