Barça Benfica

48 segons és el que ha necessitat el Barça per fer el primer gol contra el Benfica. Les de Jonatan Giráldez han sentenciat el partit ben d’hora, sumen els tres primers punts de la fase de grups i han demostrat que són candidates absolutes a guanyar de nou la Lliga de Campions. Les blaugrana han fet per primer cop més de sis gols en un partit de Champions. El 9 a 0 final demostra el nivell del Barça, però també el baix nivell del Benfica.

Sentència a la primera part

El debut ha estat el somiat per aficionats i jugadores. En menys d’un minut les catalanes s’han avançat a les portugueses. Patri Guijarro ha aprofitat una bona jugada d’Oshoala, avui titular. Només havien passat 48 segons. Però és que abans del quart d’hora, les blaugrana ja han sentenciat. Centrada de Mapi León, rematada d’Oshoala que aprofita Aitana per fer el 2 a 0.

Després de participar en els dos primers gols, ha arribat el premi per a la nigeriana. Espectacular “gardela” d’Oshoala a uns cinc metres del vèrtex de l’àrea. La portera portuguesa, tot i l’estirada, ni l’ha ensumada.

A la segona meitat no ha canviat el guió

Cinc minuts han necessitat les blaugrana per fer el primer gol de la segona part. Mariona, en una jugada individual i sense pràcticament oposició, ha entrat dins de l’àrea per xutar al pal curt. 4 a 0 i encara quedava molt partit.

Al minut 65, nova jugada de la catalana, que aquest cop centra i Ana Crnogorcevic remata sola al fons de la xarxa. Dos minuts després, magnífica triangulació de les blaugrana, que acaba amb assistència de Patri a Geyse Ferreira, que resol molt bé i converteix el sisè gol de la nit.

Encara hi ha hagut temps per a més i al 77 ha estat Claudia Pina qui ha marcat després d’una assistència de Geyse. Les de Giráldez han pogut triangular bé al llarg del partit degut a la poca pressió del Benfica. El doblet d’Oshoala ha arribat a les acaballes, al minut 83. Mariona dribla fàcilment la portera i cedeix enrere a la nigeriana, que, sola, acompanya la pilota a la xarxa.

La cirereta ha arribat al minut 88. Córner que remata Geyse de manera molt plàstica per fer el novè de la nit.