Partit vibrant i emocionant el que s’ha viscut a la piscina de Can Llong entre l’Atlètic-Barceloneta i el CN Sabadell. Finalment han estat els mariners els que s’han emportat el títol, el dissetè del palmarès, després d’imposar-se als vallesans per 8 a 7. D’aquesta manera, l’equip d’Elvis Fatovic revalida el títol aconseguit la temporada passada.

Un primer quart amb un gol solitari

Els dos equips s’han llençat a l’aigua amb moltes precaucions. En el primer quart, els espectadors que han omplert la piscina de Can Llong només han pogut veure un gol. Les errades dels atacants i les bones intervencions dels porters, Unai Aguirre i Edu Lorrio, han fet que els primers vuit minuts hagin acabat amb un mínim 0 a 1 favorable al Sabadell gràcies al gol de Pep Bonet.

El segon quart ha començat amb el mateix guió. Dos equips amb moltes precaucions i les defenses que en molts moments s’han imposat als atacs. Tot i així, al final de la primera part el marcador reflectia un empat ajustat a quatre. Els golejadors, en el segon quart, han estat Sergi Cabanas, Fran Valera i Kostas Averka per al Sabadell i Felipe Perrone, Luke Pavillard i Unai Biel per a l’Atlètic-Barceloneta.

El Sabadell obre un petit forat

Després del descans, les coses no han canviat. Porteries tancades a pany i forrellat i, de nou, pocs gols. Només Pep Bonet, Bernat Sanahuja i Alex Bustos han estat capaços de veure porteria. En aquest tercer quart ha tornat a brillar amb llum pròpia Edu Lorrio. El porter del Sabadell ha tornat a estar immens amb les aturades, fins i tot un penal, i ha permès als vallesans agafar un avantatge de dos gols. Al final, amb 5 a 6 s’ha arribat a l’últim període.

Tot s’ha decidit en l’ultim quart. I aquí l’Elvis Fatovic ha estat més encertat. Un gol d’Alex Bustos ha posat l’Atlètic-Barceloneta per primera vegada per davant en el marcador. Era el 8 a 7 i quedava un minut i mig per acabar el partit. No hi ha hagut més gols i l’Atlètic-Barceloneta s’ha proclamat campió de la Supercopa 2022.