El Barça CBS ha guanyat contra el Gernika per 64 a 61 al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Les jugadores d’Isaac Fernández han sumat un triomf després de quatre derrotes consecutives. Amb la victòria, les blaugrana empaten precisament amb el Gernika amb vuit victòries i set derrotes.

Un partit molt igualat

El partit ha estat molt igualat i al descans s’ha arribat amb un marcador ajustat, 30 a 34 favorable al conjunt basc. La segona meitat ha estat molt més igualada encara i s’ha arribat al final amb molta emoció. Els nervis i els detalls han acabat per decidir l’enfrontament. Uns tirs lliures encertats a falta de quatre segons i unes passes del Gernika han decantat l’enfrontament per a les barcelonistes.