L‘Espanyol B ha perdut per 3 a 4 contra el Terrassa. En els primers 18 minuts de partit s’han marcat quatre gols, 1 a 3. Els periquitos han aconseguit empatar a la segona part, però un gol a les acaballes del partit d‘Aythami ha donat els tres punts als egarencs. Tot i la derrota, el filial blanc-i-blau segueix segon a la classificació però a cinc punts del líder, el Terol.

18 minuts bojos

Els primers 18 minuts del partit han estat una autèntica bogeria. Al minut sis de partit Abde ha tingut la primera ocasió del partit, però la defensa ha refusat el xutm, que anava a gol. Dos minuts després Lucas Viña ha marcat el zero a un gràcies a un xut creuat.

Seguidament l’exdavanter del Sant Andreu, Carlos Martínez, ha marcat el 0 a 2. Raúl Dacosta gràcies a una gran jugada individual ha retallat diferències, 1 a 2. Però Aythami al minut 18 ha fet el tercer per als del Vallès.

Intent de remuntada fallida

Al primer minut de la represa, l’Espanyol B ha fet el 2 a 3, una diana que ha fet Juan Camilo Becerra gràcies a una gran centrada de Kenneth. És el quart gol del cafeter a la lliga. Mangada, de falta, ha estat a punt d’empatar el partit però el seu llançament de falta ha sortit fregant el pal. També ha passat el mateix al minut 59 amb un xut d’Abde, però Marcos Pérez ha fet una gran aturada.

Lancho, a falta de 16 minuts per al final, ha aconseguit l’empat després d’una gran centrada de Dacosta. Els blanc-i-blaus han buscat donar la volta al marcador però s’han trobat amb un espectacular Marcos Pérez, que ha tret tot el que l’hi han xutat.

Al minut 81 ha arribat la jugada clau: errada de la defensa espanyolista que deixa sol Adri Lledó però el porter Lisardo ha sortit amb tot, ha fet falta i ha vist la targeta vermella directa. En el llançament de falta Aythami ha rematat al primer pal i ha posat el definitiu 3 a 4.

Amb aquesta victòria el Terrassa acumula 11 partits sense perdre i se situa a només un punt de les posicions de play-off.

Wassim Keddari “Simo”, titular amb el filial

El jove central blanc-i-blau, de només 17 anys, ha tornat al filial després del fitxatge de César Montes “cachorro” pel primer equip. Contra el Terrassa ha jugat els 90 minuts de partit.