L’Espanyol B ha empatat contra l’Atlètic Saguntí per 2 a 2 en la 26a jornada de Lliga de la Segona Federació de futbol. El filial blanc-i-blau no ha aconseguit remuntar el partit davant d’un rival que els ha posat les coses molt difícils.

Reacció ràpida de l’Espanyol B

Els barcelonins han començat la primera part intensos i ofensius. Malgrat tot, però, qui s’ha avançat primer al marcador ha estat el conjunt visitant, que ha aconseguit fer el 0 a 1 al minut 27. Moha, davanter de l’Atlètic Saguntí, ha culminat un contraatac letal dels valencians per donar l’avantatge al seu equip. L’Espanyol B, però, ha reaccionat ràpidament després d’encaixar el gol i, instants després, al minut 29, Abde ha empatat el partit amb un xut espectacular des de fora de l’àrea. Amb l’empat al marcador, l’equip de Luis Blanco ha continuat atacant i ha estat ben a prop de remuntar. Koleosho, al minut 31, i Abde, al minut 40, han tingut dues grans ocasions que ha aturat Marcos Lavín.

Mateix guió a la segona part

La segona meitat ha arrencat malament per l’Espanyol B. Al minut 52, l’Atlètic Saguntí s’ha tornat a avançar al marcador amb un golàs de Juanma Azevedo i als blanc-i-blaus els ha tornat tocar remar a contracorrent. Com a la primera part, però, la reacció de l’Espanyol B ha estat instantània i, al minut 55, Lancho ha empatat el partit de nou. Els barcelonins han continuat buscant el tercer durant tota la segona part i han tingut diverses ocasions per remuntar el partit, la més clara al minut 80, quan Villahermoso ha enviat un xut al pal. Finalment, l’Espanyol B no ha pogut passar de l’empat en un partit on hauria merescut més.