Els jugadors del RCD Espanyol Pablo Piatti i David López es van lesionar de gravetat al genoll i van ser operats amb només un dia de diferència d’un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Ara es recuperen alhora amb els fisioterapeutes, i en una entrevista al club expliquen la seva vivència d’una lesió que els mantindrà entre sis i vuit mesos de baixa.

David López, les proves destapen el trencament

En el partit contra el Valladolid, el capità blanc-i-blau va notar una cosa estranya i les proves van acabar confirmant el trencament.  “No vaig notar dolor ni cap soroll, però sí un gest molt estrany al genoll i en intentar posar-me dret ja vaig veure que el genoll estava inestable i feble. En aquell moment ja vaig intuir que era una cosa greu”.

Piatti, la mateixa lesió un mes abans

Un mes abans, el davanter Pablo Piatti també es va trencar en el partit contra el Rayo Vallecano. La seva operació va coincidir amb la de David López perquè el doctor va recomanar, en el seu cas, repòs abans de la intervenció quirúrgica. Piatti explica que “vaig sentir un clac i vaig acabar plorant de ràbia perquè sabia el que havia d’afrontar”