Horta Sant Andreu horari derbi Tercera
@joseragonfid

El derbi que ha d’enfrontar la UA Horta i la UE Sant Andreu ha començat amb polèmica. A poc més d’una setmana perquè es jugui un partit que pot acabar sent clau a l’hora de decidir qui jugarà el play-off d’ascens a Segona B, els dos equips no es posen d’acord amb l’hora del partit.

L’Horta vol jugar a la tarda

Els hortencs, locals, prefereixen que el partit es jugui a les 18.30 h del diumenge 28. Els de Nacho Castro van al·legar que jugar dissabte com pretenia el Sant Andreu no era factible per una raó molt senzilla: alguns jugadors hortencs treballen dissabte i, per tant, no podrien competir. Respecte a l’horari de diumenge, creuen que a la tarda tindran més afluència d’espectadors, i sent un partit decisiu, s’espera que el Feliu i Codina estigui ple com un ou.

El Sant Andreu i la final de la Copa Catalunya

Els quadribarrats prefereixen jugar dissabte, ja que el dimecres 1 de maig han de disputar la Final de la Copa Catalunya davant el Vilafranca. Un partit que de ben segur serà molt exigent. Els de Mikel Azparren van proposar de jugar dissabte vinent, 27, al·legant que amb les eleccions generals de diumenge hi ha la possibilitat que molts aficionats no puguin anar al Feliu Codina.  A més a més, tindrien un dia més per poder preparar la final. Un cop l’Horta va decidir que es jugués diumenge 28, els andreuencs van apostar per jugar a les 12 h.

Dimarts decisió definitiva

Fonts andreuenques veuen complicat que el partit s’acabi jugant diumenge a les 18.30 h. Un horari en el qual prefereixen no jugar. En toc cas, si hortencs i quadribarrats no es posen d’acord, finalment serà la Federació Catalana qui decideixi l’horari del derbi. Seguint precedents semblants, és probable que la Federació esculli les 12 del migdia perquè és l’horari habitual en el qual l’Horta ha disputat la majoria de partits com a local. En tot cas, la decisió final arribaria aquest dimarts, 23 d’abril, dia de Sant Jordi.