Entrena Barça

El Barça posarà punt final a l’estada de pretemporada a Alemanya aquest dimecres amb un partit amistós contra el Salzburg a les 19 h. De fet, l’equip ja va deixar terres alemanyes aquest dimarts, ja que el partit es juga a Àustria.

Serà el quart amistós de pretemporada que juguen els blaugrana i esperen sumar la quarta victòria. En els altres tres partits de preparació els de Ronald Koeman han guanyat el Nàstic de Tarragona, el Girona i l‘Stuttgart.

Penúltima prova abans de l’inici de la Lliga

El partit contra el Salzburg serà la primera vegada que s’enfronten catalans i austríacs, i servirà, una vegada més, per anar agafant la forma de cara a l’inici de la Lliga el diumenge 15 d’agost al Camp Nou davant la Reial Societat. De totes maneres, abans de l’inici de la competició oficial el Barça encara jugarà un altre amistós. Serà el Trofeu Joan Gamper aquest diumenge contra la Juventus.

Koeman per a aquest amistós no comptarà amb cap jugador nou respecte a l’enfrontament contra l’Stuttgart, ja que tant Emerson, com el Kun Agüero no han viatjat fins a Àustria i s’entrenen a Barcelona. Per tant, el tècnic holandès seguirà donant minuts als joves jugadors del filial. Gavi, Nico o Demir continuaran mostrant la qualitat que tenen.