Victòria convincent del Barça per 4 a 0 davant un Nàstic que ha jugat tota la segona part amb un home menys. Ha estat un partit amb molta presència per als jugadors del filial, sobretot per a Rey Manaj, autor de tres gols. Els joves, tal com havia comentat Riqui Puig a la prèvia, han agafat el protagonisme.

Domini del Barça, sense gols

L’equip de Koeman ha sortit amb la intenció de dominar la possessió de la pilota. Els blaugrana han dominat en els minuts inicials. Dest ha tingut la primera ocasió amb un xut que el porter del Nàstic, Manu García, ha desviat amb encert.

El Barça dominava però sense clares ocasions de gol. Poc abans de la pausa d’hidratació, Sergi Roberto ha estat a punt de marcar en un dues ocasions. Primer amb una rematada amb la dreta que Manu García ha pogut rebutjar i després amb un cop de cap que ha tornat a fer lluir el porter del Nàstic.

La jugada clau de la primera part ha arribat 10 minuts abans del descans. Riqui Puig ha recuperat una pilota a la frontal i Quintanilla l’ha fet caure. L’àrbitre ha considerat que el jugador encarava porteria i ha expulsat el defensa del Nàstic. Amb un homes més, el Barça ha dominat encara més i Pjanic ha estat punt de marcar, al minut 38. I un minut abans del descans, una rematada de cap de Peque no ha estat gol gràcies a l’encert de Manu García.

Riqui Puig
Riqui Puig ha estat titular en el partit contra el Nàstic. Foto: @FCBarcelona

Els gols del Barça arriben després del descans

A la segona part, el Barça, amb 11 canvis, ha continuat dominant el joc. El domini, finalment, s’ha convertit en gol. Al minut 60, Rey Manaj en una bona jugada personal ha engaltat un fort xut per fer l’1 a 0.

Després del gol, el Barça ha continuat generant ocasions. I finalment ha arribat la golejada. El 2 a 0 l’ha fet Álex Collado amb un xut que ha desviat un defensa del Nàstic. Ha estat al minut 84. I tres minuts més tard, Rey Manaj ha fet el 3 a 0 després que el jugador albanès rematés amb el pit una pilota de Hiroki. El mateix Manaj ha tancat la golejada, amb un penal, que ha significat el 4 a 0 definitiu.