El Barça ha sumat una nova victòria en la pretemporada. Els blaugrana s’han imposat a l’Stuttgart alemany per 0 a 3. Els gols de Memphis Depay i Yousuf Demir, a la primera part, i Riqui Puig, a la segona, han estat suficient perquè el conjunt entrenat per Ronald Koeman s’emporti el partit.

Memphis i Demir obren la llauna

El Barça ha començat bé i ben aviat ha dominat el control de la pilota. Els homes entrenats per Ronald Koeman han trobat en Memphis Depay, el seu home més perillós. De les seves botes n’ha sortit el primer gol blaugrana. Un control de fantasia per acabar marcant el primer gol en joc de l’holandès amb la samarreta blaugrana. El festival del nou davanter del Barça ha continuat amb un recital de pressió, velocitat i passades. Dels seus peus n’ha sorgit el segon gol amb una pilota que ha cedit a Griezmann per fer una centrada que Demir ha rematat al fons de la xarxa per marcar el segon. El jove austríac de 18 anys s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana. Una bona primera part també per als joves Nico i Gabi.

Segona part sense intensitat

A la segona part, el Barça ha baixat la intensitat i l’equip alemany ha estat més perillós a la porteria defensada per Neto. Koeman ha donat entrada a Riqui Puig i Jordi Alba, que ha debutat en aquesta pretemporada. Riqui ha dinamitzat el joc blaugrana i el migcampista ha acabat marcant el tercer amb un xut ajustat al pal després d’una passada de Griezmann.