FCB Rugbi, campiones Divisió Honor B
@avrfcb

El FC Barcelona femení de rugbi ha guanyat el Getxo Giroia per un resultat ajustat de 3 a 5. Amb aquesta victòria, les blaugrana es coronen com a campiones de la Divisió d’Honor B i pugen a la màxima categoria del rugbi femení espanyol.

Primera part molt ajustada amb un Barça que ha anat de menys a més

Tot i tractar-se d’un partit importantíssim per consolidar-se com a campiones i ascendir de categoria, el Getxo ha començat amb més superioritat que el Barça. I al minut quatre les basques han estrenat el marcador amb un xut de càstig (3-0). Les d’Aroa González no han parat d’intentar crear perill, però els ha sigut impossible arribar a camp contrari. De fet, fins al minut 18 no ho han aconseguit, però una defensa basca molt sòlida les ha frenades. Malgrat tot, aquest intent ha donat força a les blaugrana i han pogut remuntar l’enfrontament amb un assaig al minut 30 que ha establert el 3 a 5, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Les blaugrana, campiones

A la represa de la segona part, els aficionats desplaçats al Fadura no han parat d’animar els seus equips. Les locals han sortit més intenses que en el primer temps, però no han sigut capaces d’anotar i les d’Aroa González de seguida han igualat les forces. Finalment, tot i que ambdós conjunts han tingut oportunitats i el Getxo ha pressionat fins al final, el marcador no ha variat i l’enfrontament ha acabat amb un resultat de 3 a 5. Amb aquesta victòria, el Barça femení de rugbi és campió de la Divisió d’Honor B i ascendeix de categoria.