Javi López, el capità de l’Espanyol, ha estat el protagonista aquest divendres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, després de l’entrenament de l’equip. El jugador ha parlat del partit de diumenge al camp del Vila-real i també de la seva situació personal dins el club.

Javi López prioritza el col·lectiu

El defensa, conscient del moment que viu l’equip, cuer de Primera Divisió, ha deixat molt clar que prioritza el benestar de l’entitat al seus interessos individuals. El jugador ha dit que “si se salva l’Espanyol i haig d’anar-me’n, ho firmo”. El defensa, que acabarà contracte a final de temporada, després de gairebé 10 anys al club, ha assegurat que “aquests quatre mesos són els més importants de la meva vida”, ja que en pot dependre la seva renovació.

Javi López ha reconegut que la salvació “és un repte bonic” i que a hores d’ara “és l’únic que em treu la son”. El futbolista també ha parlat del suport massiu que tindrà l’equip a les graderies del camp del Vila-real. S’han esgotat totes les entrades del sector visitant. El capità ha dit que “el perico mai no es rendeix, sempre està al costat de l’equip”.