Barça

El Barça ha perdut amb el Bayern de Munic per 0 a 3 en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. El matx s’ha jugat amb públic després de 22 mesos sense espectadors a la Champions.

El Barça intenta jugar de tu a tu amb el Bayern

El partit ha començat amb la intensitat d’un gran partit de Lliga de Campions. Ha estat el debut en aquesta competició amb el Barça d’Eric Garcia i Memphis Depay i el debut com a blaugrana de Luuk de Jong.

@FCBarcelona_cat

El domini de la pilota i el control del joc han caracteritzat tots dos equips en els primers minuts de partit. Ter Stegen ha estat clau en una aturada al xut de Sané, mentre que les arribades blaugrana no han estat de gaire perill, excepte una remata de cap d’Araujo, que ha marxat per sobre del travesser. El Bayern ha tingut la fortuna en el minut 34: un xut de Müller ha tocat l’esquena d’Eric Garcia i la pilota ha acabat al fons de la porteria de Ter Stegen. Amb el 0 a 1 s’ha acabat el primer període.

El Barça vol però no pot

La segona part ha començat amb una ocasió de Busquets, que ha fet un xut llunyà amb la cama esquerra que la defensa bavaresa ha desviat a córner. Com en la primera part, Ter Stegen ha estat de nou el salvador en un xut dins de l’àrea de Sané. El Barça, de mica en mica, ha estat superat pel conjunt alemany i, després d’un xut al pal de Musiala, Lewandowski ha agafat el rebot per fer el segon gol. Koeman ha reaccionat al gol i ha fet entrar Gavi i Demir per Busquets i Sergi Roberto. Aquest darrer ha rebut la xiulada del Camp Nou. Pocs minuts més tard s’hi han incorporat Mingueza i Coutinho, que han entrat per Eric Garcia i Luuk de Jong. Les coses han anat a pitjor per a Koeman. Jordi Alba, que ha forçat la seva presència al partit, s’ha lesionat en una cursa i ha estat substituït per Baldé. A les acaballes del matx Lewandowski ha fet el tercer del conjunt alemany.