El Sant Andreu i l’Horta han empatat en el derbi barceloní de la jornada de la Tercera Divisió. Un gol de Baquero de penal ha avançat els andreuencs però l’Horta ha empatat en el temps afegit amb un cop de cap de De Nova.

Un penal i un gol al temps afegit

El partit ha començat bé per als andreuencs i després d’un avís de Kuku, els homes entrenats per Sergi Pujol s’han avançat en el marcador gràcies a un penal a Baquero, que el mateix jugador s’ha encarregat de transformar en el minut 21 de partit. Els quadribarrats han insistit a la porteria hortenca sense èxit, però han dominat durant els primers 45 minuts.

En la segona part els andreuencs han insistit i el porter hortenc Luisma ha evitat el gol del Sant Andreu amb dues aturades a Baquero. L’Horta però també ha millorat la seva presència a l’àrea rival i tot i no gaudir de cap ocasió clara, ha creat perill. En el minut 75, Juanan Gallego ha estat a punt de sentenciar amb una jugada individual que ha acabat amb un xut al pal. A les acaballes, els de Jesus Mariano Angoy han intentat empatar i han trobat el premi en el temps afegit. Una pilota penjada a l’àrea que De Nova ha rematat per empatar el partit.

La valoració de Sergi Pujol

La valoració de Jesús Mariano Angoy

El partit sencer