Barça LLevant UD
@FCBarcelona

Ronald Koeman era molt conscient que el partit contra el Llevant era molt important, un “match ball”, si parléssim de tenis. Des de la llotja, per la sanció de dos partits, l’holandès ha vist com els gols dels seus compatriotes Memphis i Luuk de Jong li permeten respirar, de moment. L’altra bona notícia ha estat el retorn, amb gol inclòs, d’Ansu Fati.

Koeman aposta pels joves

Koeman ha decidit apostar pels jugadors joves amb Nico i Gavi a l’11 inicial i els jugadors han respost molt bé. El públic ha vist un dels millors enfrontaments del Barça de la temporada. Bones combinacions, domini i bones sensacions en general sense patir gaire.

Gols holandesos per encarar el matx

Memphis ha avançat els barcelonistes de penal, que ha provocat ell mateix, i ha aplanat el camí del triomf al minut 7. Les coses començaven bé per als blaugrana. Aquest és el tercer gol de l’holandès a la Lliga. El seu compatriota, Luuk de Jong, s’ha estrenat amb una bona definició després d’una passada de Serginho Dest.

Un Llevant inofensiu i un Barça sense finalització

Amb el 2 a 0 s’esperava que el Llevant intentés crear més perill, però els de Paco López no l’han generat. Ans al contrari, els blaugrana han continuat oferint bones accions i buscant ampliar el marcador. N’ha tingut moltes i de tots els colors, però no han tingut encert de cara a la porteria defensada per Aitor Fernández.

“Redebut” d’Ansu Fati amb gol inclòs

El Barça ha arribat a jugar amb set jugadors del planter amb l’entrada de Riqui Puig i d’Ansu Fati. L’entrada del nou 10 blaugrana ha estat una de les millors notícies del partit. L’hispanoguineà ha entrat al camp en el minut 81 i ha fet el 3 a 1 definitiu en el minut 90 enmig de l’èxtasi del públic.