El Sant Andreu surt de Ca n’Anglada amb una derrota contra el San Cristóbal. Els quadribarrats buscaven la segona victòria consecutiva, després de l’obtinguda contra la Pobla de Mafumet a la tercera jornada, i la primera fora de casa, però, finalment, ha perdut per 2 a 1.

El Sant Andreu s’avança a la primera part

La primera part ha transcorregut bastant igualada, tant en possessió com en arribades a porteria. Al minut 37, Pau Morer ha avançat els quadribarrats en el marcador. Morer ha rebut una passada de Lawson, i ha rematat amb l’esquerra per dalt.

El San Cristóbal remunta a la segona

A l’inici de la represa, Óscar Sierra ha fet el gol de l’empat amb un xut des de la banda dreta. L’empat ha servit d’estímul per a un San Cristóbal que seguia pressionant. Al minut 59, l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga, ha rebut una vermella directa per diversos comentaris i recriminacions al linier. Als andreuencs els ha costat més trobar espais per atacar i les ocasions de gol han estat minces. A dos minuts per arribar al final del temps reglamentari, Ion Vázquez ha signat el gol que ha donat la victòria al San Cristóbal.