El Barça ha tornat a guanyar la Juventus en el partit de tornada i s’ha classificat de manera brillant per als vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugrana han tret bon profit de la renda de dos gols aconseguida en el partit d’anada disputada a terreny italià i amb un resultat global en l’eliminatòria de 4 a 1 ja esperen rival en la propera ronda.

El Barça ho deixa sentenciat al descans

El Barça no s’ha trobat gens còmode a l’inici del partit. La Juventus ha sortit pressionant a dalt i disposada a retallar ràpidament distàncies en l’eliminatòria. La primera ocasió clara ha estat al minut 16 per a les visitants després d’una rematada perillosa a l’interior de l’àrea per part de Gama rebutjada per la portera Sandra Paños. Amb el pas dels minuts, el conjunt blaugrana ha aconseguit el control i ha guanyat presència a l’àrea de les italianes. Al minut 23 un bon xut d’Alexia ha sortit desviat per sobre del travesser. Poc després ho ha intentat Oshoala amb un espectacular intent de xilena frustrat per la defensa juventina. Al 32, el Barça ha trobat el premi a la seva insistència i Alexia ha estrenat el marcador i ha posat l’1 a 0. Les jugadores de Lluís Cortés, lluny de conformar-se, ho han seguit provant en atac. Graham Hansen ha estat a punt de fer el segon en una rematada creuada que s’ha escapat fregant el pal per la línia de fons. Ha estat la central Van der Gragt al minut 39 amb una bona rematada de cap l’encarregada d’establir el 2 a 0 amb què s’ha arribat al final de la primera part.

Barça Juventus Champions femenina

Pals blaugrana i gol final per a la Juventus

El control i domini del Barça ha estat evident des del primer minut després del descans. L’equip italià no s’ha rendit però ha acabat acusant l’esforç físic en el seu intent de capgirar l’eliminatòria. Les blaugrana no han estat gens conservadores amb el resultat i han seguit buscant i inquietant la porteria rival. Un parell de rematades al pal per part de Mariona al minut 57 després d’una bona triangulació col·lectiva i un fort xut sec al 66 per part de Jennifer Hermoso han estat les millors ocasions per part blaugrana. Quan quedaven 10 minuts per al final, una jugada aïllada per part de Staskova, que acabava d’entrar al terreny de joc per part de les juventines, ha posat el 2 a 1 en el marcador final i ha tancat l’eliminatòria favorable a les culers.