Neymar

Neymar torna a Barcelona per veure’s les cares amb el Barça als jutjats. Concretament, les dues parts estan citades al Jutjat Social número 15 de Barcelona divendres, 27 de setembre, a les 10 del matí.

40 milions d’euros, l’origen de la demanda

L’origen de la demanda de Neymar al Barça es troba en la prima de 40 milions d’euros que havia cobrar el brasiler quan va renovar amb el club blaugrana, mesos abans de marxar al París Saint-Germain. En primer lloc, l’exblaugrana va rebre 14 milions d’euros per l’ampliació de contracte, amb la qual cosa encara li’n quedaven 26 més per rebre. Però en fer-se efectiu el fitxatge pel club parisenc, aquesta quantitat no li va arribar mai. A partir d’aquí, es va generar la segona demanda interposada pel Barça, i és que el club blaugrana va exigir al brasiler 75 milions d’euros per l’incompliment del contracte.

Un judici ajornat en dues ocasions

El judici entre Neymar i el Barça ha estat ajornat en dues ocasions. En primer lloc, hauria d’haver-se celebrat el 31 de gener, però el 28 del mateix mes es va decidir ajornar-lo. La segona citació es va fixar el 21 de març, però, de nou, no es va celebrar, ja que els advocats de Neymar no van voler aportar el contracte del brasiler en la documentació prèvia. Així doncs, es veurà si aquest divendres definitivament s’acaba duent a terme el judici entre Neymar i el FC Barcelona.