El Barça femení debuta a la Champions
@FCBfemeni

El Barça ha començat la Champions 2019-20 de la millor manera possible. Les blaugrana han guanyat al camp de la Juventus per 0 a 2 a l’anada dels setzens de final.

El Barça, superior

El Barça ha tingut el control del joc i ha generat un bon grapat d’ocasions per inaugurar el marcador a la primera part. Caroline Hansen, Alexia Putellas, Patri Guijarro i Jennifer Hermoso haurien pogut fer el primer, però el poc encert en la rematada final i les aturades de la portera italiana ho han evitat. Quan Giuliani no hi ha pogut fer res, ha estat en el gol d’Alexia Putellas en el minut 38.

Torrejón encarrila els setzens

A la represa les blaugrana han seguit imposant la seva teòrica superioritat. Han dominat, i com a la primera part, han generat més d’una i més de dues ocasions. El gol s’ensumava i aquest ha arribat en el minut 70 en una rematada de cap al segon pal de Marta Torrejón. Amb el 0 a 2 les italianes han buscat el gol i Mapi León ha hagut d’aturar un contraatac en falta i ha vist la targeta vermella.

El resultat de 0 a 2 encarrila l’accés del Barça als vuitens de final de la Champions.